Se fierbe sparanghelul, se scurge de apa si se taie bucati de 4-5 cm lungime. Se unge cu unt un vas termorezistent, in care se asaza un rand de spara
Se fierbe sparanghelul, se scurge de apa si se taie bucati de 4-5 cm lungime.
Se unge cu unt un vas termorezistent, in care se asaza un rand de sparaghel. Se toarna deasupra putin sos alb, apoi se pune din nou un strat de sparanghel si se acopera cu sos.
La urma se presara deasupra putin pesmet si 2-3 linguri de cascaval ras.
Se coace in cuptor timp de aproximativ 30-40 de minute.
Pofta buna!
Aici gasiti retete de sosuri albe:
Sos de smantana
Sos alb normal
Sos bechamel
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa