Sparanghel gratinat

Se fierbe sparanghelul, se scurge de apa si se taie bucati de 4-5 cm lungime. Se unge cu unt un vas termorezistent, in care se asaza un rand de spara

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg sparanghel
  • 200 ml sos alb
  • 150 g cascaval/ parmezan
  • sare
  • pesmet

Mod de preparare

Se fierbe sparanghelul, se scurge de apa si se taie bucati de 4-5 cm lungime.

Se unge cu unt un vas termorezistent, in care se asaza un rand de sparaghel. Se toarna deasupra putin sos alb, apoi se pune din nou un strat de sparanghel si se acopera cu sos.

La urma se presara deasupra putin pesmet si 2-3 linguri de cascaval ras.

Se coace in cuptor timp de aproximativ 30-40 de minute.
Pofta buna!

Aici gasiti retete de sosuri albe:

Sos de smantana

Sos alb normal

Sos bechamel

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu mac, crema de vanilie si gem de caise

O prajitura aerata cu o aroma intensa de vanilie si usor acrisoara, o prajitura racoroasa si nu foarte dulce.

Desert prajitura cu mac, crema de vanilie si gem de caise
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca