Se decongeleaza aluatul si se intinde sub forma de dreptunghi. Se toaca spanacul si legumele, se maruntesc, ciupercile se taie felii. Se caleste ceapa
Se decongeleaza aluatul si se intinde sub forma de dreptunghi. Se toaca spanacul si legumele, se maruntesc, ciupercile se taie felii. Se caleste ceapa in unt, se adauga legumele, spanacul si ciupercile si se lasa sa scada zeama. Se condimenteaza cu sare, piper, vegeta si se lasa la racit. Pe aluat se aseaza cascaval si legume. Se ruleaza, se unge cu ou batut cu lapte si se coace in tava tapetata cu hirtie.
Tare buna acesta ciorbita, as zice ca este printre preferatele mele. Am tot vazut acesta reteta pe la voi si am cautat si pe...
Ciorba cu afumatura si zeama de varzaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj