Sufleu bogat de legume cu cascaval

Pentru sufleu bogat de legume cu cascaval legumele bine fierte se paseaza obtinindu-se un pireu care se amesteca cu sosul alb.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • cateva pastai de fasole verde
  • 2 cartofi
  • cateva bucatele de conopida
  • 1 lingura faina
  • 100 g unt
  • 1 ceasca lapte
  • 4 oua
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru sufleu bogat de legume cu cascaval legumele bine fierte se paseaza obtinindu-se un pireu care se amesteca cu sosul alb (preparat din lapte, faina si unt), cu cele 4 galbenusuri, batind bine, apoi cu cascavalul ras si albusurile batute spuma. Se pune intr-un vas uns cu unt, se presara deasupra cascaval ras su bucatele de unt si se da la cuptor pentru 20-30 minute sa se rumeneasca.


Se serveste imediat.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!