Sufleu bogat de legume cu cascaval

Pentru sufleu bogat de legume cu cascaval legumele bine fierte se paseaza obtinindu-se un pireu care se amesteca cu sosul alb.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • cateva pastai de fasole verde
  • 2 cartofi
  • cateva bucatele de conopida
  • 1 lingura faina
  • 100 g unt
  • 1 ceasca lapte
  • 4 oua
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru sufleu bogat de legume cu cascaval legumele bine fierte se paseaza obtinindu-se un pireu care se amesteca cu sosul alb (preparat din lapte, faina si unt), cu cele 4 galbenusuri, batind bine, apoi cu cascavalul ras si albusurile batute spuma. Se pune intr-un vas uns cu unt, se presara deasupra cascaval ras su bucatele de unt si se da la cuptor pentru 20-30 minute sa se rumeneasca.


Se serveste imediat.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...