Sufleu de conopida

Se fierbe conopida si se paseaza. Se adauga smantana, galbenusurile si albusurile, batute spuma. Se potriveste de sare si piper. Se unge cu unt un

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 125 ml smantana
  • 3 oua
  • 50 g cascaval
  • 100 ml bulion de rosii
  • unt
  • pesmet
  • sos alb
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe conopida si se paseaza.

Se adauga smantana, galbenusurile si albusurile, batute spuma.

Se potriveste de sare si piper.

Se unge cu unt un vas termorezistent, se presara cu pesmet si se lasa la cuptor 35 de minute.
Se rastoarna sufleul pe o farfurie si se serveste imediat, cu sos alb, in care s-au adaugat doua linguri de bulion de rosii si cascavalul ras.

Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Paste cu conopida

Pizza cu blat din conopida

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...