Pentru sufleu de dovlecei cu smantana si telemea radeti dovleceii de coaja, taiati-i in felii pe lat si puneti-i la fiert cu apa putina.
Pentru sufleu de dovlecei cu smantana si telemea radeti dovleceii de coaja, taiati-i in felii pe lat si puneti-i la fiert cu apa putina. Separat pregatiti un sos alb din: unt, faina, lapte si smantana, pe care il clocotiti 10 minute. Luati apoi vasul de pe foc si, cand s-a racit, puneti telemeaua rasa, pe rind, galbenusurile, apoi albusurile batute spuma tare. Potriviti de sare, scurgeti dovleceii de apa, pasati-i si amestecati-i cu sosul pregatit. Puneti totul intr-o tava unsa si dati la cuptor. Cand sufleul este frumos crescut si rumen, este gata. Presarati compozitia cu putin cascaval ras.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.