Telina se curata, se spala, apoi se taie in sferturi si se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Se lasa la racit si se taie marunt. Se amesteca imp
Telina se curata, se spala, apoi se taie in sferturi si se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Se lasa la racit si se taie marunt. Se amesteca impreuna cu galbenusurile, sosul bechamel, o parte din cascavalul ras, sare si la final albusurile batute spuma. Se amesteca si se toarna apoi intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Se netezeste, apoi se stropeste cu putin unt topit si se presara cu restul de pesmet si de cascaval ras. Se introduce in cuptor si se lasa la copt.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Ciuperci umplute
Saratele
Niste sarmalute mai light care pica foarte bine...nu sunt asa grele la stomac ca cele de porc,sa le incercati
Sarmalute cu carne de pui si curcan in vasul romanPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura