Telina se curata, se spala, apoi se taie in sferturi si se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Se lasa la racit si se taie marunt. Se amesteca imp
Telina se curata, se spala, apoi se taie in sferturi si se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Se lasa la racit si se taie marunt. Se amesteca impreuna cu galbenusurile, sosul bechamel, o parte din cascavalul ras, sare si la final albusurile batute spuma. Se amesteca si se toarna apoi intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Se netezeste, apoi se stropeste cu putin unt topit si se presara cu restul de pesmet si de cascaval ras. Se introduce in cuptor si se lasa la copt.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Ciuperci umplute
Saratele
Am pregatit pentru Mos Craciun o prajitura tare buna! Initial am vrut sa fac tort, Tortul Tuxedo, dar pe parcurs m-am...
Prajitura TuxedoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj