Varza se curata, se taie in sferturi si se pune la fiert in apa clocotita cu putina sare. Se lasa la fiert 10 minute, dupa care se scurge si se taie s
Varza se curata, se taie in sferturi si se pune la fiert in apa clocotita cu putina sare. Se lasa la fiert 10 minute, dupa care se scurge si se taie subtire. Separat, intr-un castron se freaca galbenusurile cu sare si unt. Se adauga faina, piperul, smantana, varza, cascavalul ras, iar la final albusurile batute spuma. Compozitia se toarna intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se netezeste si se presara cu pesmet, dupa care se introduce in cuptor pentru 25-30 de minute.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute
Saratele
Placinta de dovleac
Am cumparat doua bucati de caras mare si am facut unul in sos de vin.A iesit o minunatie!
Caras la cuptor in sos de vinDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata