Tarta cu legume

Vinetele, dovleceii, ardeiul, cepele si usturoiul se toaca si se prajesc in ulei. Se adauga rosiile, se lasa sa fiarba la foc mic 10 min, se condiment

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aprox. 250 g vinete
  • aprox. 250 g dovlecei
  • 1 ardei
  • 2 cepe
  • 2-3 catei de usturoi
  • 400g rosii tocate/din conserva
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 virf cutit piper
  • 1-2 lingurite cimbru
  • 75 g unt sau margarina
  • 2 dl faina
  • 80 g brinza parmezan
  • rasa
  • 100 g telemea/feta

Mod de preparare

Vinetele, dovleceii, ardeiul, cepele si usturoiul se toaca si se prajesc in ulei. Se adauga rosiile, se lasa sa fiarba la foc mic 10 min, se condimenteaza. Faina, untul/margarina si brinza parmezan se amesteca pina se obtine un aluat gen firmituri.

Se pun legumele intr-o forma rezistenta la foc, se pune deasupra telemeaua/feta in bucatele, se "imprastie" aluatul deasupra.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Muffins cu malai si carnaciori

Acesta reteta am vazut - placut la Sara & si Miki http://www.culoriledinfarfurie.ro/2013/07/muffins-cu-malai-si-carnati.html...

Muffins cu malai si carnaciori
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise