Tarta cu sunca si ceapa

Se face un aluat din faina, margarina, sare, un ou si se lasa la rece 30 min, dupa care se intinde intr-o tava unsa, se presara ceapa tocata fin, sunc

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 75 gr. margarina
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • ceapa verde 2 legaturi sau o ceapa uscata
  • 150 gr. sunca (parizer
  • salam
  • carnati)
  • 150 gr. smantana
  • 200 gr. faina

Mod de preparare

Se face un aluat din faina, margarina, sare, un ou si se lasa la rece 30 min, dupa care se intinde intr-o tava unsa, se presara ceapa tocata fin, sunca cubulete, iar deasupra se toarna amestecul de oua si smantana, sare si piper. Se coace cca 20 - 25 min.
Se poate presara patrunjel verde.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...