Carnea, taiata cubulete si ceapa, tocata marunt se calesc usor. Se taie prazul, o parte rondele si o parte bastonase lungi de 4-8 cm. Se adauga apoi
Carnea, taiata cubulete si ceapa, tocata marunt se calesc
usor.
Se taie prazul, o parte rondele si o parte bastonase lungi de 4-8 cm. Se adauga apoi la compozitia cu carne si ceapa
si se lasa sa fiarba inabusit.
Se pune telina, taiata felii si, dupa ce s-a inmuiat, se toarna bulionul si se adauga sarea, piperul si lamaia, taiata felii. Se introduce vasul la cuptor si se lasa pana scade sosul.
Pofta buna!
Va recomandam si alte mancaruri cu carne:
Vita la cuptor
Tochitura cu pui
Tocanita ficatei
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa