Telina cu praz

Carnea, taiata cubulete si ceapa, tocata marunt se calesc usor. Se taie prazul, o parte rondele si o parte bastonase lungi de 4-8 cm. Se adauga apoi

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500-750 g carne de porc
  • 2 legaturi de praz
  • 2 teline mari
  • 2 cepe
  • 1/2 lamaie
  • 3-4 linguri de bulion
  • sare
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Carnea, taiata cubulete si ceapa, tocata marunt se calesc

usor.

Se taie prazul, o parte rondele si o parte bastonase lungi de 4-8 cm. Se adauga apoi la compozitia cu carne si ceapa

si se lasa sa fiarba inabusit.

Se pune telina, taiata felii si, dupa ce s-a inmuiat, se toarna bulionul si se adauga sarea, piperul si lamaia, taiata felii. Se introduce vasul la cuptor si se lasa pana scade sosul.
Pofta buna!

Va recomandam si alte mancaruri cu carne:

Vita la cuptor

Tochitura cu pui

Tocanita ficatei

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura Ole

Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...

Prajitura Ole
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa