Carnea, taiata cubulete si ceapa, tocata marunt se calesc usor. Se taie prazul, o parte rondele si o parte bastonase lungi de 4-8 cm. Se adauga apoi
Carnea, taiata cubulete si ceapa, tocata marunt se calesc
usor.
Se taie prazul, o parte rondele si o parte bastonase lungi de 4-8 cm. Se adauga apoi la compozitia cu carne si ceapa
si se lasa sa fiarba inabusit.
Se pune telina, taiata felii si, dupa ce s-a inmuiat, se toarna bulionul si se adauga sarea, piperul si lamaia, taiata felii. Se introduce vasul la cuptor si se lasa pana scade sosul.
Pofta buna!
Va recomandam si alte mancaruri cu carne:
Vita la cuptor
Tochitura cu pui
Tocanita ficatei
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii