Telina cu praz

Carnea, taiata cubulete si ceapa, tocata marunt se calesc usor. Se taie prazul, o parte rondele si o parte bastonase lungi de 4-8 cm. Se adauga apoi

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500-750 g carne de porc
  • 2 legaturi de praz
  • 2 teline mari
  • 2 cepe
  • 1/2 lamaie
  • 3-4 linguri de bulion
  • sare
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Carnea, taiata cubulete si ceapa, tocata marunt se calesc

usor.

Se taie prazul, o parte rondele si o parte bastonase lungi de 4-8 cm. Se adauga apoi la compozitia cu carne si ceapa

si se lasa sa fiarba inabusit.

Se pune telina, taiata felii si, dupa ce s-a inmuiat, se toarna bulionul si se adauga sarea, piperul si lamaia, taiata felii. Se introduce vasul la cuptor si se lasa pana scade sosul.
Pofta buna!

Va recomandam si alte mancaruri cu carne:

Vita la cuptor

Tochitura cu pui

Tocanita ficatei

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii