Tocana de legume cu paste

In untul topit, se caleste ceapa tocata marunt, apoi se adauga prazul, pastarnacul si cartofii taiati cubulete si se calesc 4-5 minute, pana se rumen

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30 gr unt
  • 1 ceapa mare
  • 450 gr praz
  • 450 gr pastarnac
  • 450 gr cartofi
  • 400 gr rosii
  • 1 lingurita de boia dulce
  • 1 concentrat legume
  • 100 gr alune nesarate
  • 100 gr paste fainoase
  • 100 gr masline

Mod de preparare

In untul topit, se caleste ceapa tocata marunt, apoi se adauga prazul, pastarnacul si cartofii taiati cubulete si se calesc 4-5 minute, pana se rumenesc. Se adauga rosiile maruntite, boiaua, concentratul de legume si alunele si se lasa la fiert. Se adauga apoi pastele fainoase si maslinele si se mai fierbe tocana inabusit inca 15-20 minute.


Se serveste cu felii de paine prajita.

Alte retete:

Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor Friptura de vita la cuptor

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Taci si inghite ardelenesc

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Motanel. El spune in descriere ca reteta originala nu are in compozitie carnati si...

Taci si inghite ardelenesc
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa