Tocana de legume cu paste

In untul topit, se caleste ceapa tocata marunt, apoi se adauga prazul, pastarnacul si cartofii taiati cubulete si se calesc 4-5 minute, pana se rumen

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30 gr unt
  • 1 ceapa mare
  • 450 gr praz
  • 450 gr pastarnac
  • 450 gr cartofi
  • 400 gr rosii
  • 1 lingurita de boia dulce
  • 1 concentrat legume
  • 100 gr alune nesarate
  • 100 gr paste fainoase
  • 100 gr masline

Mod de preparare

In untul topit, se caleste ceapa tocata marunt, apoi se adauga prazul, pastarnacul si cartofii taiati cubulete si se calesc 4-5 minute, pana se rumenesc. Se adauga rosiile maruntite, boiaua, concentratul de legume si alunele si se lasa la fiert. Se adauga apoi pastele fainoase si maslinele si se mai fierbe tocana inabusit inca 15-20 minute.


Se serveste cu felii de paine prajita.

Alte retete:

Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor Friptura de vita la cuptor

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...