Prajim in ceaun slanina taiata marunt. Adaugam ceapa taiata marunt si le prajim pana ceapa devine sticloasa. Apoi adaugam rosiile si ardeii taiate fel
Prajim in ceaun slanina taiata marunt. Adaugam ceapa taiata marunt si le prajim pana ceapa devine sticloasa. Apoi adaugam rosiile si ardeii taiate felii, presaram cu boia sis are si le amestecam foarte bine. Le fierbem pe foc moale. Daca rosiile fierte au lasat suficienta zeama, adaugam tarhonul uscat si prajit separat si mai fierbem tim de 10-15 minute in timp ce mai amestecam de cateva ori.
Alte retete recomandate:
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Ciulama de ciuperci
Retete de post economice
Desert placinta pufoasa cu mere de postOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj