Tocanita cu ceapa

Se curata ceapa si se taie pestisor,se caleste pana ce devine sticlos, condimentele, ardeiul gras, rosiile, usturoiul si punem si apa sa se fiarba. C

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cepe mari
  • 1/2 dl ulei
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 rosii
  • 1 bucatica usturoi
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • boia dulce
  • 1 lingurita faina

Mod de preparare

Se curata ceapa si se taie pestisor,se caleste pana ce devine sticlos, condimentele, ardeiul gras, rosiile, usturoiul si punem si apa sa se fiarba.

Cand se inmoaie ceapa, dizolvam faina cu putina apa si adaugam la ceapa, mai lasam cateva momente si e gata.

Se poate servi cu orice garnitura: oraz, cartofi, paste.

Mie-mi place cu mamaliguta.
Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...