Tocanita cu ceapa

Se curata ceapa si se taie pestisor,se caleste pana ce devine sticlos, condimentele, ardeiul gras, rosiile, usturoiul si punem si apa sa se fiarba. C

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cepe mari
  • 1/2 dl ulei
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 rosii
  • 1 bucatica usturoi
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • boia dulce
  • 1 lingurita faina

Mod de preparare

Se curata ceapa si se taie pestisor,se caleste pana ce devine sticlos, condimentele, ardeiul gras, rosiile, usturoiul si punem si apa sa se fiarba.

Cand se inmoaie ceapa, dizolvam faina cu putina apa si adaugam la ceapa, mai lasam cateva momente si e gata.

Se poate servi cu orice garnitura: oraz, cartofi, paste.

Mie-mi place cu mamaliguta.
Pofta buna!

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc

Iti garantez ca reteta Pulpa de pui umpluta va deveni foarte populara in familia ta, mai ales in randul copiilor. Incearc-o...

Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii