Alegem urzicile, le spalam in mai multe ape reci, se toaca marunt si se pun intr-o cratita emailata impreuna cu o ceasca de apa calda si trei linguri
Alegem urzicile, le spalam in mai multe ape reci, se toaca marunt si se pun intr-o cratita emailata impreuna cu o ceasca de apa calda si trei linguri de ulei. Se amesteca in cratita cu o, lingura de lemn, pentru ca urzicile sa se topeasca, adica sa nu ramina intregi. Se scad la foc mic
dupa.ce s-au inmuiat bine.
Se face un sos din putina faina si doua linguri de apa care se pune peste urzici ca sa le ingroase.
Se servesc calde sau reci, bine scazute, cu usturoi tocat adaugat la servit sau pus inainte cu cinci minute peste mincare si clocotit impreuna cu aceasta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa