Vinete Bruschetta

Pentru vinete Bruschetta se incinge cuptorul, se projeste painea pana ce devine crocanta. Se fraca fiecare felie pe o parte cu usturoiul.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii paine
  • de 1
  • 5 cm grosime
  • 1 catel usturoi
  • 10-12 linguri ulei
  • 1 vanata micuta taiata felii de 1cm
  • 150 g Mozarella taiata felii
  • apoi feliile taiate in 2
  • 4 rosii taiate felii
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare

Pentru vinete Bruschetta se incinge cuptorul, se projeste painea pana ce devine crocanta. Se fraca fiecare felie pe o parte cu usturoiul. Se stropeste painea cu 1 lingura de ulei. Se taie usturoiul felii. Se incing 8 linguri ulei, se adauga vinetele si usturoiul si se prajesc 8-10 minute, amestecand din cand in cand. Daca este nevoie se mai adauga ulei. Se impart venetele pe feliile de paine, asezand deasupra feliile de Mozarella. Se pun rosiile deasupra, se asezoneaza. Se frig in cuptor 5-7 minute, pana ce se topeste branza. Se picura deasupra uleiul ramas.

Se orneaza cu frunze de patrunjel si se servesc imediat.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...