Se fierb vinetele. Se strecoara, se trec sub jet de apa rece, si se usuca bine, se taie in doua si se scobesc de miez. Acesta se amesteca cu patrunj
Se fierb vinetele.
Se strecoara, se trec sub jet de apa rece, si se usuca bine, se taie in doua si se scobesc de miez.
Acesta se amesteca cu patrunjelul si cascavalul ras, adaugandu-se putina sare si piper.
Cu aceasta compozitie se umplu vinetele, dupa care se dau printr-un aluat de clatite consistent, prajesc in ulei bine incins.
Se servesc calde.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de vinete cu maioneza
Vinete umplute cu carne
Vinete coapte
Din seria preparatelor la multicooker, foarte reusit a fost acest cozonacel cu umplutura de mere! Am facut doi astfel de...
Cozonac trandafir cu merePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura