Se fierb vinetele. Se strecoara, se trec sub jet de apa rece, si se usuca bine, se taie in doua si se scobesc de miez. Acesta se amesteca cu patrunj
Se fierb vinetele.
Se strecoara, se trec sub jet de apa rece, si se usuca bine, se taie in doua si se scobesc de miez.
Acesta se amesteca cu patrunjelul si cascavalul ras, adaugandu-se putina sare si piper.
Cu aceasta compozitie se umplu vinetele, dupa care se dau printr-un aluat de clatite consistent, prajesc in ulei bine incins.
Se servesc calde.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de vinete cu maioneza
Vinete umplute cu carne
Vinete coapte
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa