Vinete umplute

1)se taie vinetele in doua si se pun in apa fierbinte si sarata ( eu le fierb cam 10 min la foc mic) 2) se scoate miezul de vinete cu grija si apoi s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • busuioc taiat
  • parmesan
  • 200g branza oaie razuita
  • 5 oua
  • sare piper
  • pentru 6 pers
  • 9 vinete mici
  • paine inmuiata si stoarsa ( aceeasi cantitate ca si vinetele)

Mod de preparare

1)se taie vinetele in doua si se pun in apa fierbinte si sarata ( eu le fierb cam 10 min la foc mic)

2) se scoate miezul de vinete cu grija si apoi se storc bine

3)se pune painea painea imuiata( aceeasi cantit. ca si vinetele zice reteta dar putem modifica totul in functie de numarul de persoane pentru care facem)

4)se amesteca cu busuiocul, branza , ouale , sarea , piperul

5) se amesteca bine si se umplu vinetele , apoi se coc in tigaie cu ulei de masline , de o parte si apoi de alta ( sa fie bine rumenite pe fata care ramane in sus
Cu un sos de rosii si orez.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...