Vinete umplute

1)se taie vinetele in doua si se pun in apa fierbinte si sarata ( eu le fierb cam 10 min la foc mic) 2) se scoate miezul de vinete cu grija si apoi s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • busuioc taiat
  • parmesan
  • 200g branza oaie razuita
  • 5 oua
  • sare piper
  • pentru 6 pers
  • 9 vinete mici
  • paine inmuiata si stoarsa ( aceeasi cantitate ca si vinetele)

Mod de preparare

1)se taie vinetele in doua si se pun in apa fierbinte si sarata ( eu le fierb cam 10 min la foc mic)

2) se scoate miezul de vinete cu grija si apoi se storc bine

3)se pune painea painea imuiata( aceeasi cantit. ca si vinetele zice reteta dar putem modifica totul in functie de numarul de persoane pentru care facem)

4)se amesteca cu busuiocul, branza , ouale , sarea , piperul

5) se amesteca bine si se umplu vinetele , apoi se coc in tigaie cu ulei de masline , de o parte si apoi de alta ( sa fie bine rumenite pe fata care ramane in sus
Cu un sos de rosii si orez.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura frageda cu branza si capsuni

picnicul bucatarasilor Aceasta reteta rapida si delicioasa e numai buna pentru un picnic alaturi de bucatarasi. Recent am...

Desert prajitura frageda cu branza si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii