1)se taie vinetele in doua si se pun in apa fierbinte si sarata ( eu le fierb cam 10 min la foc mic) 2) se scoate miezul de vinete cu grija si apoi s
1)se taie vinetele in doua si se pun in apa fierbinte si sarata ( eu le fierb cam 10 min la foc mic)
2) se scoate miezul de vinete cu grija si apoi se storc bine
3)se pune painea painea imuiata( aceeasi cantit. ca si vinetele zice reteta dar putem modifica totul in functie de numarul de persoane pentru care facem)
4)se amesteca cu busuiocul, branza , ouale , sarea , piperul
5) se amesteca bine si se umplu vinetele , apoi se coc in tigaie cu ulei de masline , de o parte si apoi de alta ( sa fie bine rumenite pe fata care ramane in sus
Cu un sos de rosii si orez.
Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui aromat cu verdeturi proaspetePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura