Vinete umplute cu branza de burduf

Pentru a prepara aceasta reteta de vinete umplute cu branza de burduf aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:vinete, branza de burduf, ardei, ceapa, rosii, patrunjel.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 2 cepe
  • un ardei gras
  • 2-3 rosii
  • 100g branza de burduf
  • 3 oua
  • patrunjel
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Vinetele se spala si se taie in doua pe lungime, dupa care se oparesc 5 minute. Li se scoate miezul, lasand o margine de aproximativ 1 cm. Ceapa tocata se caleste cu miezul vinetelor si cu ardeiul taiat cuburi. Dupa ce se raceste se adauga si branza, galbenusurile, albusurile batute spuma cu sare, rosiile si patrunjelul tocate.

Jumatatile de vinete umplute se aseaza in tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Se lasa 20 de minute la cuptor.


Se servesc calde.

Alte retete recomandate:

Plachie de vinete

Vinete cu spaghete

Salata de vinete

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!