Vinete umplute cu branza de burduf

Pentru a prepara aceasta reteta de vinete umplute cu branza de burduf aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:vinete, branza de burduf, ardei, ceapa, rosii, patrunjel.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 2 cepe
  • un ardei gras
  • 2-3 rosii
  • 100g branza de burduf
  • 3 oua
  • patrunjel
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Vinetele se spala si se taie in doua pe lungime, dupa care se oparesc 5 minute. Li se scoate miezul, lasand o margine de aproximativ 1 cm. Ceapa tocata se caleste cu miezul vinetelor si cu ardeiul taiat cuburi. Dupa ce se raceste se adauga si branza, galbenusurile, albusurile batute spuma cu sare, rosiile si patrunjelul tocate.

Jumatatile de vinete umplute se aseaza in tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Se lasa 20 de minute la cuptor.


Se servesc calde.

Alte retete recomandate:

Plachie de vinete

Vinete cu spaghete

Salata de vinete

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide