Dovleceii se spala bine si se taie cu coaja cu tot in bucati de 3 - 4 cm, apoi se taie felii. Se pun in unt, se presara marinul, se adauga vinul, se c
Dovleceii se spala bine si se taie cu coaja cu tot in bucati de 3 - 4 cm, apoi se taie felii. Se pun in unt, se presara marinul, se adauga vinul, se condimenteaza cu sare.
Se calesc sub capac 5 – 6 minute, se scoate capacul si se continua fierberea pana scade lichidul.
Este o garnitura ideala pentru fripturile de pasare.
Este o reteta nu foarte greu de realizat :)
Alte retete
Biscuitii de casa sunt printre preferatii nostri. Serviti la micul dejun cu o ceasca de ceai sau de cafea, sau pentru...
Biscuiti de casa cu fulgi de ovaz si stafide (reteta video)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa