Dovleceii se spala bine si se taie cu coaja cu tot in bucati de 3 - 4 cm, apoi se taie felii. Se pun in unt, se presara marinul, se adauga vinul, se c
Dovleceii se spala bine si se taie cu coaja cu tot in bucati de 3 - 4 cm, apoi se taie felii. Se pun in unt, se presara marinul, se adauga vinul, se condimenteaza cu sare.
Se calesc sub capac 5 – 6 minute, se scoate capacul si se continua fierberea pana scade lichidul.
Este o garnitura ideala pentru fripturile de pasare.
Este o reteta nu foarte greu de realizat :)
Alte retete
Dragii mei, vin cu o reteta pentru voi absolut deliciosa, din peste, potrivita si pentru cei care tin post. Incerc sa mai...
Chiftele cu tonOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj