Zucchini pane

Zucchini (cca 600g) se spala si se taie in doua. Daca semintele sunt dezvoltate, se scot cu o lingurita, se taie felii de 0,5 pe latime. Se curata ap

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g zucchini
  • faina
  • 3 oua
  • ulei
  • sare
  • boia
  • pesmet

Mod de preparare

Zucchini (cca 600g) se spala si se taie in doua. Daca semintele sunt dezvoltate, se scot cu o lingurita, se taie felii de 0,5 pe latime. Se curata apoi de coaja.

Se bat 3 oua intregi, feliile de zucchini se tavalesc mai intai prin faina, apoi prin ou si la urma, in pesmet.

Se rumenesc pe ambele parti in ulei abundent si fierbinte, pe foc potrivit.

Amatorii de gusturi unguresti pot pregati zucchini, dupa curatarea semintelor, taiat felii, tavalit in amestec de faina cu boia de ardei si prajit ca atare.

Inainte de prajire, in ulei abundent si infierbantat, se scutura de faina de prisos.

Se da un praf de sare si se serveste ca garnitura.

Pofta buna!

Alte retete recomandate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Dulceata de trandafiri

De departe cea mai buna, cea mai parfumata, cea mai iubita dulceata!

Dulceata de trandafiri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca