Capsune cu orez

Se spala foarte bine capsunele, se curata de codite si se amesteca cu cele 5 linguri de zahar. Se lasa cateva ore. Separat, se fierbe orezul in lapte

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr orez
  • 300 gr capsune
  • 200 ml lapte
  • 5 linguri zahar

Mod de preparare

Se spala foarte bine capsunele, se curata de codite si se amesteca cu cele 5 linguri de zahar. Se lasa cateva ore. Separat, se fierbe orezul in lapte si se lasa la racit. Cand s-a racit, se orneaza cu capsunile iar deasupra se toarna siropul lasat de capsune.


Se serveste rece.

Alte retete culinare:

Galuste cu prune

Dulceata si sirop capsuni

Tiramisu cu capsuni

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...