Se spala foarte bine capsunele, se curata de codite si se amesteca cu cele 5 linguri de zahar. Se lasa cateva ore. Separat, se fierbe orezul in lapte
Se spala foarte bine capsunele, se curata de codite si se amesteca cu cele 5 linguri de zahar. Se lasa cateva ore. Separat, se fierbe orezul in lapte si se lasa la racit. Cand s-a racit, se orneaza cu capsunile iar deasupra se toarna siropul lasat de capsune.
Se serveste rece.
Alte retete culinare:
Galuste cu prune
Dulceata si sirop capsuni
Tiramisu cu capsuni
Un chec delicios, satios si in plus, se face super usor. Eu l-am pregatit stiind ca am musafiri la masa si pot sa spun ca a...
Chec din carne tocata cu morcovPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura