Ingredientele disponibile in piata, vitamine in farfurie
Spanacul verde curatat si spalat bine se da in 2-3 clocote, apoi se scurge si se trece sub jet de apa rece.
Se curata ceapa, usturoiul si ardeiul, se spala si se taie marunt, apoi se calesc intr-un strop de ulei de masline, se adauga orezul si spanacul oparit, lingurita de pasta de tomate, se adauga o ceasca de apa, sare, condimentele uscate si amestecul de legume deshidratate, se acopera si se fierbe la foc domol, amestecand usor, din cand in cand, se mai pune cate un pic de apa daca orezul inca este tare, pana acesta se inmoaie si scade toata zeama. La sfarsit se presara nucsoara macinata si marar tocat fin. Se serveste calda cu oua de prepelita posate.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseReteta aceasta face parte din categoria retetelor rapide! Se face atat de usor, este satioasa, iar ardeii kapia copti ii dau...
Salata de cartofi cu ardei kapia coptiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii