Garnitura de orez si mazare

1. Tocam ceapa,si o punem la incins in uleiul de masline. Cand devine transparenta,adaugam orezul, amestecam putin. 2. Condimentam ,adaugam mara

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 250 g orez
  • * 400 g mazare
  • * 1 ceapa violeta
  • * 3-4 linguri de ulei de masline
  • * sare
  • * piper
  • * marar tocat
  • * 500 zeama de ciuperci(din congeltor
  • preparata de mine)

Mod de preparare

1. Tocam ceapa,si o punem la incins in uleiul de masline. Cand devine transparenta,adaugam orezul, amestecam putin.

2. Condimentam ,adaugam mararul tocat fin,amestecam mai departe.

3. Zeama de ciuperci am decongelat-o si facut-o fierbinte in microwawe.

4. Am turnat-o toata de la inceput,am pus capac,si am lasat sa fiarba lejer.

5. Mazarea,am adaugat-o doar spre sfirsit,ca era asa tinerica si frageda,ca s-a fiert in 5 minute.

Pofta buna!

Reteta propusa de Maya

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro


11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Dovleac umplut cu legume

Pentru o zi de post este o mancare excelenta, dar se poate adauga in compozitia umpluturii si carne, dupa cum prefera fiecare.

Dovleac umplut cu legume
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii