Pentru gogosari cu orez si ochiuri gogosarii se spala, se prajesc in 75 g untura sau ulei, se curata de pielite, cotoare si seminte. Ceapa se curata, se spala.
Pentru gogosari cu orez si ochiuri gogosarii se spala, se prajesc in 75 g untura sau ulei, se curata de pielite, cotoare si seminte. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Ouale se spala sub jet de apa rece. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml supa de oase. Ceapa si orezul se inabusa in untura sau ulei si se adauga pasta de tomate, supa de oase, sare dupa gust si se fierb. Se introduc la cuptor dupa ce au fiert. La orezul fiert se adauga 1 legatura de patrunjel verde, piper dupa gust, se amesteca pentru omogenizare, se raceste; gogosarii se umplu cu compozitia de orez. Ouale se sparg pe rand intr-un vas cu apa clocotita, sare si otet. Cand sunt gata se scot, se tin in apa rece, se aseaza deasupra gogosarilor umpluti cu orez si se adauga restul de patrunjel.
Gogosarii cu orez si ochiuri se servesc calzi sau reci.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii