Din 50 gr zahar si putina apa si zaharul vanilat se prepara un sirop in care se fierb, pana se inmoaie, merele curatate. Intre timp se pregateste un
Din 50 gr zahar si putina apa si zaharul vanilat se prepara un sirop in care se fierb, pana se inmoaie, merele curatate. Intre timp se pregateste un orez moldovenesc care se asaza pe un platou rotund. In mijlocul orezului se pun merele. Se prepara un sirop din siropul in care au fiert merele si 3 linguri de marmelada de caise si putina esenta de rom. Se toarna siropul deasupra platoului cu orez si mere.
Se serveste rece.
Alte retete:
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Chec pufos
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa