Orezul se fierbe in lapte cu zahar si sare, dar nu prea tare, pentru a ramane boabele intregi. In acest timp, se ia o forma, se uda si se aseaza in e
Orezul se fierbe in lapte cu zahar si sare, dar nu prea tare, pentru a ramane boabele intregi. In acest timp, se ia o forma, se uda si se aseaza in ea jumatate din cantitatea de orez. Deasupra orezului se pun fructele, care pot fi caise sau orice alte fructe din compot iar apoi se acopera cu restul de orez ramas.
In momentul servirii, se rastoarna orezul din forma pe un platou si se orneaza cu frisca.
Alte retete:
Budinca de orez cu mere Galuste cu prune Papanasi fierti
As manca oricand ardei umpluti,nu m-as satura si nu m-as plictisi de ei niciodata,cand am facut ultima oara nu am avut timp...
Ardei umplutiIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa