Risotto cu legume crocante este o reteta delicioasa cu orez, usoara si delicioasa, dar si cremoasa. O reteta minunata si usoara si pentru perioada postului. Textura cremoasa a risotto-ului se imbina perfect cu cea crocanta a legumelor.
Aceasta reteta de orez cu legume crocante este o mancare cu orez delicioasa, ce poate fi servita cu succes si in perioada postului.
Spala si curata legumele bine, apoi taie-le in bucati. Asezoneaza-le cu sare, piper, busuioc uscat si oregano. Stropeste-le cu ulei de masline si pune-le la cuptor sa se rumeneasca.
Dupa ce legumele sunt crocante, pune-le intr-o oala, adauga rosiile taiate cuburi mici, orezul si apa, si lasa la fier 20 de minute la foc mic.
In ultimele 2 minute adauga frunze de oregano proaspata, frunze de patrunjel si marar.
Reteta cu orez oferita de Rodiva - for the love of cakes.
Serveste orezul cu legume crocante cald, pentru un aspect deosebit poti folosi o frunza de varza bokchoi.
Am cumparat doua bucati de caras mare si am facut unul in sos de vin.A iesit o minunatie!
Caras la cuptor in sos de vinOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj