Orezul se fierbe astfel incit sa nu fie prea moale. In alt vas se aureste ceapa taiata marunt, se scoate pe o farfurioara si se pun in uleiul incins b
Orezul se fierbe astfel incit sa nu fie prea moale. In alt vas se aureste ceapa taiata marunt, se scoate pe o farfurioara si se pun in uleiul incins boabele de mustar care se lasa pina cind incep sa pocneasca (1 min); atunci se acopera cu un capac si se dau deoparte; cind este gata orezul, se scurge de apa si se amesteca cu ceapa, boabele de mustar, vegeta si sofran. Se mai lasa 10 min acoperit pe foc mic sau la cuptor.
Se serveste cu piept de pui
Spun o dubla aniversare pentru că,după cum ştiţi în acest week-end am aniversat-o pe mama mea care a împlinit o...
Tort spirală şi o dublă aniversareOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj