Orez cu sofran

Orezul se fierbe astfel incit sa nu fie prea moale. In alt vas se aureste ceapa taiata marunt, se scoate pe o farfurioara si se pun in uleiul incins b

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 grame orez
  • 1 lingura boabe mustar
  • sofran(citeva fire)
  • 1/2 lingurita vegeta
  • 1 ceapa mijlocie
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Orezul se fierbe astfel incit sa nu fie prea moale. In alt vas se aureste ceapa taiata marunt, se scoate pe o farfurioara si se pun in uleiul incins boabele de mustar care se lasa pina cind incep sa pocneasca (1 min); atunci se acopera cu un capac si se dau deoparte; cind este gata orezul, se scurge de apa si se amesteca cu ceapa, boabele de mustar, vegeta si sofran. Se mai lasa 10 min acoperit pe foc mic sau la cuptor.
Se serveste cu piept de pui

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu branza si zmeura

Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...

Prajitura cu branza si zmeura
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos