Pentru aceasta reteta aveti nevoie de usturoi, bulion, curry, ciocanele de pui, rozmarin, orez, sofran, unt si supa.
Bulionul se amesteca impreuna cu usturoiul tocat, curry-ul, uleiul, mierea si rozmarinul. Se asaza ciocanelele intr-o forma de sufleu, se ung cu marinata si se coc cca 30 de minute, in cuptorul incins. Sofranul se inmoaie in 4 linguri de apa fierbinte. Se incinge untul intr-un vas, se adauga orezul si se lasa la calit. Se toarna apoi supa fierbinte, sofranul si se lasa sa dea de cateva ori in clocot. Dupa ce s-a umflat orezul, se pune pe un platou, iar deasupra se asaza ciocanelele.
Mancarea se serveste calda, decorata cu felii de lamaie si coriandru.
Alte retete culinare:
Ciulama de ciuperci cu mamaliga
Legume la cuptor
Mancare de mazare
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii