Va voi indruma sa pregatiti o mancare de orez cu legume si cascaval Delaco Sofia foarte hranitoare si sanatoasa pentru toata familia. Se prepara incredibil de usor si rapid, fiind un pranz sau cina delicioasa.
Va voi indruma sa pregatiti o mancare foarte hranitoare si sanatoasa pentru toata familia.
Intr-o oala mai mare si cu capac vom pune la inabusit legumele, prazul taiat rondele, o lingura de ulei, doua cesti de apa si un praf de sare.
Nu amestecati foarte des, pentru a nu zdrobi legumele si daca apa scade prea mult, mai puteti adauga putina.
Punem apoi orezul la fiert, respectand timpul indicat pe ambalaj. Dupa ce s-a fiert, il scurgem bine de apa.
Cand servim, asezam pe farfurie un strat de orez si presaram pe deasupra un rand de cascaval ras. In jurul acestei compozitii, asezam frumos legumele inabusite.
La final, pentru un aspect cat mai prezentabil, ornam cu cascaval ras si stropim cu zeama de lamaie.
Sanatos, delicios si usor de preparat!
Pofta buna!
Orezul salbatic cu legume si cascaval Delaco Sofia se serveste cald.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii