Pentru pilaf cu ciuperci si smantana orezul se alege de impuritati si se spala. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame.
Pentru pilaf cu ciuperci si smantana orezul se alege de impuritati si se spala. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame. (Ciupercile conservate se spala sub jet de apa rece si se taie lame.) Ciupercile se inabusa in 25 g margarina sau unt. Separat, se inabusa orezul in 75 g margarina sau unt, se adauga supa, sarea si se fierbe cca 10 minute. Peste orezul fiert se adauga ciuperci si se introduc la cuptor 10 minute.
Pilaful cu ciuperci si smantana se serveste cald, cu smantana deasupra.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj