Pilaf de orez cu morcovi

Pilaful de orez cu morcovi este o delicioasa reteta ce poate servita ca si fel principal de mancare sau ca si garnitura.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • o cana orez
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • 100 ml ulei masline

Mod de preparare

Intr-o cratita punem uleiul de masline la incins si calim ceapa tocata cu morcovii rasi . Cand au inceput sa se inmoaie se adauga orezul si se amesteca usor. Dupa 2-3 minute se adauga 4 cani apa fierbinte si se lasa la fiert la foc mic. Cand pilaful este gata se adauga sare dupa gust.


Pilaful cu morcovi se serveste ca si garnitura.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort 25 de arginti

In urma cu doua ore si 25 de ani, am ales un drum impreuna, unul cu de toate ca la shaorma, cred ca nici nu auzisem de...

Desert tort 25 de arginti
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos