Pilaf de orez cu morcovi

Pilaful de orez cu morcovi este o delicioasa reteta ce poate servita ca si fel principal de mancare sau ca si garnitura.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • o cana orez
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • 100 ml ulei masline

Mod de preparare

Intr-o cratita punem uleiul de masline la incins si calim ceapa tocata cu morcovii rasi . Cand au inceput sa se inmoaie se adauga orezul si se amesteca usor. Dupa 2-3 minute se adauga 4 cani apa fierbinte si se lasa la fiert la foc mic. Cand pilaful este gata se adauga sare dupa gust.


Pilaful cu morcovi se serveste ca si garnitura.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Lichior de anason

Cred că voiam să prepar acest lichior de pe vremea când eram fascinată de Florin Piersic în rolul lui...

Lichior de anason
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii