Pilaf de pasare

Se fierbe carnea de pui in apa cu sare. Orezul se adauga curatat si spalat, dupa aproximativ 10 minute. Se fierbe inabusit si se scade la cuptor.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr. carne de pasare
  • 75 gr. orez
  • 10 gr. unt
  • sare
  • verdeata

Mod de preparare

Se fierbe carnea de pui in apa cu sare. Orezul se adauga curatat si spalat, dupa aproximativ 10 minute. Se fierbe inabusit si se scade la cuptor.
Se serveste cu unt si patrunjel tocat deasupra

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...