Pilaf de primavara

Pilaful de primavara poate fi servit si simplu. Are in el o multime de verdeturi si legume de sezon, de aici si numele de pilaf de primavara :).

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - carne de pui (da
  • eu am avut de tara
  • nimic nu se compara la gust ca puiul de tara!)
  • - ceapa verde
  • - morcov
  • - loboda rosie (am constatat ca n-a fost nevoie de toata legatura
  • asa ca am pus doar o mana)
  • - orez
  • - spanac proaspat
  • - sare si 2 felii de lamaie

Mod de preparare

Am pus puiul la fiert separat, pentru ca nu stiam cat dureaza sa se fiarba. Am vazut apoi ca a fost cocosel tanar (de-ala de cucurigeste mai, terminati cu prostiile ) si a fiert repede.

Intre timp am pus la fiert (cu zeama de la pui) ceapa, morcovul si orezul si le-am lasat la foc mic pana a inceput orezul sa se umfle.

Am adaugat spanacul si loboda tocate marunt.

Evident ca am tot adaugat zeama de la carnea de pui, ca altfel puteam sa-l arunc la gunoi. Am pus si carnea de pui, feliile de lamaie, am potrivit de sare si am mai lasat sa dea cateva clocote.

Dupa ce inchideti focul nu uitati sa scoateti feliile de lamaie ca sa nu se amarasca mancarea.


Serviti pilaful de primavara cu carnea de pui.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide