Pui pe pat de orez

Pulpele de pui la cuptor in pat de orez sunt delicioase si sanatoase. Intai se pune uleiul in tava si se aseaza pulpele de pui peste.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 pulpe de pui
  • spalate
  • 1 cana de orez
  • 3 cepe mijlocii
  • apa sau supa de pui
  • un cub de supa concentrat
  • sare
  • putin ulei

Mod de preparare

Pulpele de pui la cuptor in pat de orez sunt delicioase si sanatoase. Intai se pune uleiul in tava si se aseaza pulpele de pui peste.
Se toarna orezul spalat in tava si se aseaza ceapa taiata rondele peste.
Se adauga supa de pui sau apa cu cubul.
Se da la cuptor si se completeaza cu apa daca e nevoie.
Din cand in cand se stropesc pulpele cu apa ca sa nu se usuce.
Mncarea de pui pe pat de orez e gata cam dupa o ora sau cand pulpele sunt rumenite.

 

Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert fursecuri papuci

M-am inspirat de pe blogul lui edithskitcen reteta romaneasca

Desert fursecuri papuci
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca