Risotto cu sunca si svaiter

Pentru risotto cu sunca si svaiter orezul se alege de impuritati si se spala. sunca se taie felii inguste. Svaiterul se curata de coaja si se rade.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • supa de oase - 750 ml sau 750 ml apa si 1 1/2 cub MAGGI de vita
  • orez - 300 g
  • margarina/unt - 100 g
  • sunca presata - 125 g
  • svaiter - 100 g
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru risotto cu sunca si svaiter orezul se alege de impuritati si se spala. sunca se taie felii inguste. Svaiterul se curata de coaja si se rade. Orezul se inabusa in 75 g de margarina sau unt, se adauga supa de oase, sare si piper. Vasul acoperit se introduce la cuptor cca 10 minute. Dupa fierbere se portioneaza sub diferite forme; deasupra se aseaza sunca si svaiter ras, bucati de margarina sau unt si se gratineaza la cuptor.

Risotto cu sunca si svaiter se serveste cald.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Risotto din quinoa la cuptor cu Delikat- Condimente pentru sarmale si branza Provolone

Un preparat care urmareste structura clasica de lasagna: straturi bine delimitate cu sos delicios de carne, toate ascunse sub...

Risotto din quinoa la cuptor cu Delikat- Condimente pentru sarmale si branza Provolone
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca