Bibanul se pune la oparit, apoi se curata de piele si se taie in felii. Acestea se dau prin faina si se prajesc in unt fierbinte, fa foc mic. Dupa ce
Bibanul se pune la oparit, apoi se curata de piele si se taie in felii. Acestea se dau prin faina si se prajesc in unt fierbinte, fa foc mic. Dupa ce s-au prajit, se scot pe o farfurie, iar in tigaia in care s-au prajit se mai pune unt si se adauga rosiile taiate in sferturi, curatate de pielita si seminte. Se adauga un catel de usturoi taiat feliute subtiri si patrunjelul verde tocat Se lasa totul pe foc pana se inmoaie bine, apoi se toarna peste peste.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Mancare de mazare cu sos de rosii
Chiftele
Ardei umpluti
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa