Biban in saramura

Se rad pestii de solzi, se curata inauntru, si se spala. Se pun sa se friga la foc incins. Se intorc pe o parte si pe alta cu grija sa nu se rupa. Can

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • doi pesti
  • sare
  • ardei iute

Mod de preparare

Se rad pestii de solzi, se curata inauntru, si se spala. Se pun sa se friga la foc incins. Se intorc pe o parte si pe alta cu grija sa nu se rupa. Cand sunt gata, se aseaza intr-o farfurie adanca cu apa sarata in care se adauga un ardei mic si iute, sau putina boia de ardei.
Rece, sau cu mamaliga.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...