Budinca de peste

Se curata si se spala pestele, se scot cu grija toate oasele si se toca marunt. Se freaca spuma 2 linguri de unt si se amesteca cu 2 franzelute muiate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Un salau sau o stiuca
  • 2 linguri de unt
  • 2 franzelute muiate in lapte
  • o ceapa
  • 4 oua
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata si se spala pestele, se scot cu grija toate oasele si se toca marunt. Se freaca spuma 2 linguri de unt si se amesteca cu 2 franzelute muiate in lapte si stoarse, putina ceapa tocata, 4 oua intregi, pestele taiat marunt, sare, piper. Intr-un castron se aseaza un servet in asa fel incat sa iasa capetele peste marginea castronului. Se pune compozitia de mai sus, se aduna marginile servetului, se leaga cu o sfoara, dandu-i forma rotunda. Se fierb 3/4 ora si cand e gata se scoate din servet si se serveste cu sos de unt.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa