Budinca de peste cu smintina si cascaval

Se unge bine o cratita. Se toarna ouale intregi, batute ca pentru jumari, cu sare si piper. Se acopera cu bucatelele de peste fierte si curati

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg peste
  • 3
  • oua
  • 3 linguri smintina
  • 3 linguri cascaval ras
  • 1
  • lingura faina
  • 75g unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se unge bine o

cratita. Se toarna ouale intregi, batute ca pentru

jumari, cu sare si piper. Se acopera cu bucatelele

de peste fierte si curatite de oase si pielita. Se

toarna smintina amestecata cu faina si cascavalul

ras. Se pune deasupra restul de unt taiat bucatele

mici si se rumeneste la cuptor.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de dovleac placintar

Supa crema de dovleac placintar
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca