Budinca de peste cu smintina si cascaval

Se unge bine o cratita. Se toarna ouale intregi, batute ca pentru jumari, cu sare si piper. Se acopera cu bucatelele de peste fierte si curati

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg peste
  • 3
  • oua
  • 3 linguri smintina
  • 3 linguri cascaval ras
  • 1
  • lingura faina
  • 75g unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se unge bine o

cratita. Se toarna ouale intregi, batute ca pentru

jumari, cu sare si piper. Se acopera cu bucatelele

de peste fierte si curatite de oase si pielita. Se

toarna smintina amestecata cu faina si cascavalul

ras. Se pune deasupra restul de unt taiat bucatele

mici si se rumeneste la cuptor.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascaval

Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...

Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascaval
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa