Se spala si se sterg 2 calcani mari curatati si se stropesc cu 1 lingura de suc de lamaie. Se lasa sa se marineze 5 minute. Se presara sare, piper si
Se spala si se sterg 2 calcani mari curatati si se stropesc cu 1 lingura de suc de lamaie. Se lasa sa se marineze 5 minute.
Se presara sare, piper si se tavalesc prin faina.
Se curata 5 catei de usturoi si se prajesc in 2 linguri de unt.
Se scot si se pastreaza la cald.
Se prajesc si calcanii 4-5 minute pe fiecare parte, se acopera si se pastreaza la cald.
Se mai adauga in tigaie 1 lingura unde si se calesc 2 linguri verdeata asortata tocata.
Se toarna 4 linguri supa de peste, se da in clocot, se sareaza si se pipereaza.
Calcanii se servesc cu sos, usturoi si o garnitura de cartofi noi fierti in coaja.
Pofta buna!
Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa