Calcan cu usturoi

Se spala si se sterg 2 calcani mari curatati si se stropesc cu 1 lingura de suc de lamaie. Se lasa sa se marineze 5 minute. Se presara sare, piper si

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • calcan
  • usturoi
  • lamaie
  • unt
  • verdeata

Mod de preparare

Se spala si se sterg 2 calcani mari curatati si se stropesc cu 1 lingura de suc de lamaie. Se lasa sa se marineze 5 minute.

Se presara sare, piper si se tavalesc prin faina.

Se curata 5 catei de usturoi si se prajesc in 2 linguri de unt.

Se scot si se pastreaza la cald.

Se prajesc si calcanii 4-5 minute pe fiecare parte, se acopera si se pastreaza la cald.

Se mai adauga in tigaie 1 lingura unde si se calesc 2 linguri verdeata asortata tocata.

Se toarna 4 linguri supa de peste, se da in clocot, se sareaza si se pipereaza.
Calcanii se servesc cu sos, usturoi si o garnitura de cartofi noi fierti in coaja.

Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu ovaz si nectarine

O super prajitura aromata si gustoasa!

Prajitura cu ovaz si nectarine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca