Calcan cu usturoi

Se spala si se sterg 2 calcani mari curatati si se stropesc cu 1 lingura de suc de lamaie. Se lasa sa se marineze 5 minute. Se presara sare, piper si

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • calcan
  • usturoi
  • lamaie
  • unt
  • verdeata

Mod de preparare

Se spala si se sterg 2 calcani mari curatati si se stropesc cu 1 lingura de suc de lamaie. Se lasa sa se marineze 5 minute.

Se presara sare, piper si se tavalesc prin faina.

Se curata 5 catei de usturoi si se prajesc in 2 linguri de unt.

Se scot si se pastreaza la cald.

Se prajesc si calcanii 4-5 minute pe fiecare parte, se acopera si se pastreaza la cald.

Se mai adauga in tigaie 1 lingura unde si se calesc 2 linguri verdeata asortata tocata.

Se toarna 4 linguri supa de peste, se da in clocot, se sareaza si se pipereaza.
Calcanii se servesc cu sos, usturoi si o garnitura de cartofi noi fierti in coaja.

Pofta buna!

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Creier pane

Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste

Creier pane
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa