Churros de Pescado

Intr-un vas mare se amesteca usturoiul, patrunjelul, berea, faina, praful de copt, sofranul si sarea pina se omogenizeaza. Se incinge uleiul intr-un v

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 bucati file de peste
  • taiate fisii
  • 2 catei usturoi pisati
  • 2 lingurite patrunjel tocat
  • 1/2 sticla bere
  • o ceasca faina
  • o lingurita praf de copt
  • o lingurita sofran
  • sare
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Intr-un vas mare se amesteca usturoiul, patrunjelul, berea, faina, praful de copt, sofranul si sarea pina se omogenizeaza. Se incinge uleiul intr-un vas. Se prajeste pestele dat prin aluat si se lasa pina devine auriu. Se scurge de ulei si se serveste cu usturoi si lamiie.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Shaorma cu piept de pui

Am gasit niste lipii la supermarket si nu am rezistat tentatiei de a le cumpara, gandindu-ma ca o sa fac eu ceva cu ele...iar...

Shaorma cu piept de pui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca