Churros de Pescado

Intr-un vas mare se amesteca usturoiul, patrunjelul, berea, faina, praful de copt, sofranul si sarea pina se omogenizeaza. Se incinge uleiul intr-un

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5-6 bucati de peste intreg (carasei)
  • 2 catei usturoi pisati
  • 2 lingurite patrunjel tocat
  • 1/2 sticla bere
  • o ceasca faina
  • o lingurita praf de copt
  • o lingurita sofran
  • sare
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Intr-un vas mare se amesteca usturoiul, patrunjelul, berea, faina, praful de copt, sofranul si sarea pina se omogenizeaza.

Se incinge uleiul intr-un vas. Se prajeste pestele dat prin aluat si se lasa pina devine auriu. Se scurge de ulei si se serveste cu usturoi si lamaie.


Pofta buna!

Reteta Churros de Pescado a fost propusa de alinacos_2004 pe forum culinar.ro

Alte retete cu peste gasiti aici:

Chiftelute cu ton,

Chiftele cu somon,

Chiftelute de salau (cod)

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!