Se curata pestele de oase, se trece prin masina de tocat, se pune intr-o farfurie adanca si se amesteca cu 100 g cascaval sau svaiter ras, piper, verd
Se curata pestele de oase, se trece prin masina de tocat, se pune intr-o farfurie adanca si se amesteca cu 100 g cascaval sau svaiter ras, piper, verdeata tocata si o lingura de unt. Se toaca ouale marunt si se pun peste amestec, se leaga cu miezul de la o felie de paine inmuiat in lapte dulce, apoi se umplu clatitele care se ruleaza si se pun intr-o forma unsa cu ulei; se acopera cu restul de lapte dulce si se introduce forma in cuptorul cald pentru o jumatate de ora.
Se servesc fierbinti, langa rosii intregi sau castraveti murati in otet.
Alte retete carne recomandate
Ciulama de ciuperci
Musaca de vinete
Tocanita de pui
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti