Pestele la cuptor cu verdeata, chili si lamaie verde este o mancare delicioasa, ce se prepara usor. Spalati bucatile de cod in apa rece si uscati-le cu un servet de hartie. Cu mana, frecati-le cu ulei de masline, astfel incat sa fie unse usor. Puneti
Spalati bucatile de cod in apa rece si uscati-le cu un servet de hartie. Cu mana, frecati-le cu ulei de masline, astfel incat sa fie unse usor. Puneti intr-un vas oregano, patrunjelul si ardeiul iute tocate marunt si amestecati. Asezonati pestele si adaugati amestecul de ierburi. Incalziti cuptorul la 225 grade Clesius sau pe treapta a 7-a la cel pe gaz. Asezati bucatile de peste pe o tava, adaugati jumatatile de lamai verzi si puneti tava in partea superioara a cuptorului si lasati pestele aproximativ 10 minute pentru a se rumeni putin.
Pestele la cuptor cu verdeturi, chilli si lamaie verde se serveste cu cartofi fierti si salata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa