Cotlet de rechin la gratar

Se aseaza intr-un vas cotletele spalate. Se storc deasupra lamaile, se toarna uleiul ( cam 4-5 linguri). Se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt, f

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cotlete de rechin
  • 1 ceapa medie
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3 lamai
  • 4 frunze de dafin
  • oregano
  • tabasco
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se aseaza intr-un vas cotletele spalate. Se storc deasupra lamaile, se toarna uleiul ( cam 4-5 linguri). Se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt, foile de dafin maruntite, sare, piper si tabasco dupa gust. Se acopera si se lasa in frigider 3-4 ore.(bucatile de peste se mai intorc din cand in cand). Se scoate din marinata si se pune pe gratarul incins. Sosul ramas se toarna intr-un vas separat. Se lasa pe gratar pana se rumeneste, intorcandu-l cu grija. Sosul se incalzeste (nu se fierbe) si se potriveste de condimente.


Se serveste cu cartofi prajiti si sos, mult sos.

Alte retete recomandate:

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciuperci prajite (Multicooker)

Cu poftele nu-i de gluma,,, da' asa bune ar fi fost niste ghebe!

Ciuperci prajite (Multicooker)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca