Cotlet de rechin la gratar

Se aseaza intr-un vas cotletele spalate. Se storc deasupra lamaile, se toarna uleiul ( cam 4-5 linguri). Se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt, f

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cotlete de rechin
  • 1 ceapa medie
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3 lamai
  • 4 frunze de dafin
  • oregano
  • tabasco
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se aseaza intr-un vas cotletele spalate. Se storc deasupra lamaile, se toarna uleiul ( cam 4-5 linguri). Se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt, foile de dafin maruntite, sare, piper si tabasco dupa gust. Se acopera si se lasa in frigider 3-4 ore.(bucatile de peste se mai intorc din cand in cand). Se scoate din marinata si se pune pe gratarul incins. Sosul ramas se toarna intr-un vas separat. Se lasa pe gratar pana se rumeneste, intorcandu-l cu grija. Sosul se incalzeste (nu se fierbe) si se potriveste de condimente.


Se serveste cu cartofi prajiti si sos, mult sos.

Alte retete recomandate:

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv friganele cu felii de paine toast si cabanos

Mi-am obișnuit familia ca în diminețile de weekenduri să se delecteze cu ceva mai special la mic dejunurile...

Aperitiv friganele cu felii de paine toast si cabanos
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea