• folosind aparatul de vidare FoodSaver, vidati intr-o punga tonul cu caperele si uleiul de trufe – nu
• folosind aparatul de vidare FoodSaver, vidati intr-o punga tonul cu caperele si uleiul de trufe – nu adaugati sare sub nicio forma
• setati aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 47⁰C si introduceti tonul pentru 11 minute
• separati albusul de galbenus (veti folosi numai albusul) si bateti-l usor cat sa se dezlege (nu il bateti foarte mult pentru a nu deveni spuma)
• dati marginile tonului prin ou si apoi prin sarea Himalaya
• incingeti bine o tigaie si plasati cu grija tonul pe fiecare parte cu sare, in tigaia incinsa, suficient cat sa se lipeasca sarea de el si sa prinda aroma
• spargeti crusta de sare si taiati tonul (aveti nevoie de un cutit foarte bine ascutit)
• tonul se gateste intotdeauna foarte putin.
Pofta buna!
*gatirea in SousVide Supreme depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali.
O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti