Crap cu ciuperci

Se rumeneste ceapa in putin ulei, se adauga ciupercile, sare, piper, foaia de dafin, vinul si putina apa, iar la urma patrunjelul taiat marunt. Se asa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 cepe albe
  • 250 g ciuperci
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 foaie de dafin
  • 1 pahar vin alb
  • ulei
  • 1 lamiie
  • piine

Mod de preparare

Se rumeneste ceapa in putin ulei, se adauga ciupercile, sare, piper, foaia de dafin, vinul si putina apa, iar la urma patrunjelul taiat marunt. Se asaza in acestea crapul taiat bucatele dupa ce inainte a fost spalat si curatat. Se da la foc iute sa fiarba, iar cind e gata se serveste la masa
Se garniseste cu felii de piine prajita si felii de lamiie

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...