Crapul se curata de solzi si maruntaie, dupa care se spala, se sareaza si se pipereaza. Se asaza apoi intr-o tava, se adauga catei de usturoi, pipe
Crapul se curata de solzi si maruntaie, dupa care se spala, se sareaza si se pipereaza. Se asaza apoi intr-o tava, se adauga catei de usturoi, piperul boabe, ulei si bulionul de rosii. Se pun deasupra pestelui felii de lamaie si se baga vasul la cuptor. Cand s-a fiert pe jumatate se toarna vinul si se lasa la fiert pana ce crapul este gata.
Se serveste cald, cu patrunjel tocat presarat deasupra.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor
Pastrav la cuptor
Bors de peste
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti