Crap in sos de vin

Crapul se curata de solzi si maruntaie, dupa care se spala, se sareaza si se pipereaza. Se asaza apoi intr-o tava, se adauga catei de usturoi, pipe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 crap
  • 1 pahar vin
  • 1 jumatate pahar ulei
  • 1 lingura bulion de rosii
  • 1 lamaie
  • usturoi
  • sare
  • piper boabe
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Crapul se curata de solzi si maruntaie, dupa care se spala, se sareaza si se pipereaza. Se asaza apoi intr-o tava, se adauga catei de usturoi, piperul boabe, ulei si bulionul de rosii. Se pun deasupra pestelui felii de lamaie si se baga vasul la cuptor. Cand s-a fiert pe jumatate se toarna vinul si se lasa la fiert pana ce crapul este gata.


Se serveste cald, cu patrunjel tocat presarat deasupra.

Alte retete:

Friptura de vita la cuptor

Pastrav la cuptor

Bors de peste

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!