Crapul se curata, se spala si se taie bucati. Arpagicul se curata si se introduce in bucatile de arpagic. Se pune pestele intr-un vas incasabil, se p
Crapul se curata, se spala si se taie bucati. Arpagicul se curata si se introduce in bucatile de arpagic. Se pune pestele intr-un vas incasabil, se pun deasupra bucatele de unt, se potriveste de sare si piper si se presara deasupra verdeata tocata marunt. Se toarna vinul si se introduce vasul in cuptorul incalzit in prealabil.
Pestele se serveste fierbinte garnisit cu arpagic si cu sosul din tava.
Alte retete culinare:
Bors de peste
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Un desert atat de divin, dar pe care am evitat sa il fac pana acum. De ce am evitat? Pentru ca, am zis ca, nu cred ca o sa le...
Cheesecake cu jeleu de piersiciOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj